• شماره تماس: 09123830113 - 02188567329 - 02188567318
  • ایمیل ما:[email protected]

طراحی داخلی کلینیک درمان چاقی و اصلاح وزن افرا

طراحی داخلی کلینیک درمان چاقی و اصلاح وزن افرا
طراحی داخلی کلینیک درمان چاقی و اصلاح وزن افرا

طراحی داخلی کلینیک درمان چاقی و اصلاح وزن افرا

پروژه: طراحی داخلی کلینیک درمان چاقی و اصلاح وزن افرا

سفارش دهنده: جناب آقای دکتر کمالی

محل پروژه: تهران، شهرک غرب، بلوار فرحزادی

سال اجرا: 1389

مدت زمان اجرا: یک ماه

متراژ: 85 متر

طراحی: نیما نصر

نظارت بر ساخت: نیما نصر، سمراد صادقان

 

پلان اولیه ساختمان شامل دو اتاق و یک سالن بزرگ بود که پس از تبادل نظر با کارفرما تصمیمی بر آن شد که دو اتاق به اتاق های مشاوره اختصاص یابد و سالن به فضای انتظار و درمان تقسیم شود. تقسیم سالن با توجه به بودجه پروژه بصورتی که تبدیل به اتاق درمانی و فضای انتظار شود یکی از چالش های پروژه بود. استفاده از سازه های کناف یکی از پیشنهادات اولیه محسوب می شد. پس از بازدید و آشنایی با هویت بصری کلینیک که از فرم های منحنی و رنگ های سبز و بنفش استفاده شده بود. تصمیم بر آن شد تا با طراحی سازه ای با کناف به صورت قوسی شکل و استفاده از گیاه بامبو به صورت شاخه ای و نورپردازی بنفش بر روی آن فضای دلنشین برای مراجعین ایجاد گردد. در طراحی کانتر منشی نیز با استفاده از رنگ های سازمانی که بنفش و سبز بود و فرم منحنی کناف که پشت سر منشی قرار می گرفت فضای متفاوت ایجاد گردید.